Lowrance je izumio ribolovnu tehnologiju prije 60 godina i danas nastavlja usavršavati elektroničku opremu i aplikacije. CHIRP Sonar pruža najbolje rezultate pri podvodnom snimanju, prema dolje i na bočne strane. Visoko precizne, ugrađene karte GPS-a i C-karte vode navigaciju. Tehnologija zaslona osjetljivog na dodir s ultra brzom obradom podataka omogućuje jednostavne konfiguracije na LED zaslonima u boji s visokom rezolucijom. Mrežna komunikacija NMEA 2000® putem Bluetooth i Wi-Fi omogućava ugodno povezivanje za nadogradnju softvera, preuzimanje i daljinsko upravljanje Power-Polesima preko zaslona osjetljivog na dodir.

Preko 60 godina elektroničke tehnologije

Lowrance fishfinder
Lowrance HDS12

U novije vrijeme od uvođenja prvog višenamjenskog zaslona visoke razlučivosti (HDS) 2008. godine, Lowrance je lansirao nevjerojatan broj novih proizvoda i značajki koje uistinu redefiniraju morsku elektroniku – poput StructureScan® HD sa SideScan i DownScan Imaging ™ pogleda poput slike, širokopojasni sonar, Trackback ™ pregled za pomicanje unatrag kroz povijest sonara uživo, širokopojasnog 4G radara male snage i visoke razlučivosti za navigaciju u bilo kojim i svim uvjetima, StructureMap za izradu vlastitih podataka o karti i široku paletu proizvoda za mapiranje slatke i slane vode. Izuzetno jednostavni za upotrebu, a obuzeti značajkama koje znaju i vole ribolovci širom svijeta, morska elektronika Lowrance i dalje postavlja novi vrhunac za najbolju tehnologiju rekreacijskog ribolova.


Lowrance u ponudi Brodomehanike

Kao službeni distributer Lowrance opreme, u ponudi imamo cjelokupan asortiman lowrance proizvoda, od sonara i fishfindera sve do radara i VHF/AIS radio sustava.

Istaknuto u ponudi:

Lowrance HDS 12

HDS LIVE

Broj jedan izbor za pronalaženje ribe

Opremite svoj brod pomoću HDS LIVE 12 i ostvarite pristup vrhunskim inovacijama pronalaženja ribe uz podršku za Active Imaging ™, sonar LiveSight ™ u stvarnom vremenu, StructureScan® 3D s aktivnim slikanjem i Genesis Live mapiranjem na zaslonu, plus mogućnost pregleda podataka u šesterokraki splitscreen.


Link-9 VHF Radio

Isporučuje kompletnu komunikaciju; bilo gdje na vodi.

Link-9 VHF radio s fiksnim montiranjem pruža pouzdane performanse i kritične sigurnosne značajke, uključujući ugrađeni GPS, unutarnji dvokanalni AIS prijemnik s funkcijom AIS plot, NMEA 2000® / 0183 povezivost, PA / Hailer Rog izlaz s funkcijom slušanja, Track your Buddy ™ tehnologija i poseban gumb MOB.


HOOK²

Naš najprodavaniji fishfinder, stručno podešen za ribolov


Ovo je savršeno za ribolovce koji žele potpuno sonarno iskustvo. Triplehot 3-u-1 prikazi daju vam širokokutni High CHIRP sonar i Sidescan / Downscan Imaging ™ s potpunim grafičkim uređajem za iscrtavanje i osnovnim GPS navigacijskim mogućnostima plotera.

Za više informacija, slobodno nas kontaktirajte.