O nama

Sa sjedištem u Podstrani pored Splita, Brodomehanika od 2009. godine postoji sa jednom jednostavnom misijom.

Najkvalitetnija usluga po najboljoj cijeni.

Kao servis brodova i brodskih motora, smatramo da je iznimno bitno da se jednaka pažnja posveti servisu kao i iskustvu kupca.

S time na umu, kod nas pazi se na svaki detalj, od zaprimanja upita do završetka popravka te naknadnoj podršci. Samim time iznimno nam je bitno održati dugotrajne odnose s našim kupcima da uvijek mogu znati na koga se osloniti.

Također smo predani pružiti najkvalitetniju uslugu te smo u svrhu toga uložili godine truda i rada da ispunimo najstrože uvjete proizvođača proizvoda koje servisiramo.

Među našim partnerima brojimo neka od najvećih imena u industriji: Quicksilver, Dometic, Lowrance, Mercury, Mercruiser i mnogi drugi.

Kao kulminacija našeg desetlječa poslovanja, te još većeg truda i iskustva naših servisera, stoji certifikat “servisnog centra” kojeg nam je dodijelila Mercury Marine grupa. Svrstavajući nas rame uz rame s največima i najboljima u klasi. Uz to već godinama smo i certificirani Suzuki Marine servis te tome predajemo ništa manje pažnje.

Na Croatia Boat Show-u 2018. godine proširili smo našu ponudu s Macglide antifouling folijama. Revolucionarno antifouling rješenje u potpunosti bez biocida koje bi napokon moglo protresti trenutni status quo u svijetu klasičnog antifoulinga kojim zagađujemo ono do čega nam je svima stalo, naša mora. Brodomehanika je certificirani Mactac Nautic Partner, samim time znate da se možete pouzdati u našu uslugu.

Uz sve to, ekskluzivni smo distributer Winchmax vitala na području Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore te Srbije. Winchmax vitla su svjetski poznata Made in UK vitla sa iznimnom izdržljivosti za sve vaše off-road, 4×4, vučne potrebe.

Suzuki Marine
Mercury Marine
MacGlide
Winchmax